Om RatioPac

Välkomna till RatioPac AB, ett familjeföretag som är specialiserade på förpackningslösningar med fyllning, tryckning och paketering av kemisk-tekniska produkter. Vi samarbetar med Sveriges största varumärken inom privatkonsumtion, och bistår med rådgivning och produktion till alla företag – små som stora – som söker bästa möjliga förpackningslösningar.

RatioPac arbetar främst med lönpackning, lönfyllning och legofyllning av olika typer av förpackningar där lönpackning sker inom specialområdena tuber, patroner, påsar, flaskor, burkar och blister. Utifrån vår kompetens hjälper vi våra uppdragsgivare, ibland redan vid idéstadiet, att ta fram en kostnadseffektiv förpackning som matchar slutanvändarens behov.

Förpackningsbranschen är en konkurrensutsatt och global marknad, men genom att ständigt utveckla våra maskiner och lösningar, och erbjuda produkter av mycket hög kvalité tillhör vi marknadens ledande företag. Vi har flera mångåriga samarbeten med kunder över hela Sverige och ute i Europa som uppskattar hög servicenivå, personliga relationer, leveranssäkerhet och den kvalité som våra förpackningar har.

Plast eller aluminium, tub eller flaska? Vi har kunskap om vilken sorts förpackning som passar ert material bäst. Sedan starten 1980 har vi dessutom byggt upp ett nätverk av samarbetspartners som kan bistå våra kunder med utformning av design och tryck på våra förpackningslösningar.

För mer information eller önskemål om en offert på just er produkt kontakta gärna oss via telefon eller e-post. Ni är också välkomna att boka in ett besök i vår produktionsanläggning i Borgholm, i hjärtat av Öland.